Έκλεψαν καταστήματα και μία εκκλησία στη Λιβαδειά – Στους συλληφθέντες και ένας ανήλικος

Συνολικά τέσσερις κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπών από καταστήματα, Ιερό Ναό και Ι.Χ. εξιχνιάστηκαν σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι το πρωί της Πέμπτης στη Λιβαδειά, δύο άνδρες ηλικίας 23 και 15 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εισέρχονταν σε καταστήματα, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού προηγουμένως είχαν προβεί σε θραύση παραθύρων, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους διάφορα προϊόντα και χρηματικά ποσά.

Στην περίπτωση της κλοπής στον Ιερό Ναό, προέκυψε ότι ο 15χρονος εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε έναν ενισχυτή ήχου, ο οποίος βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Από την κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

https://tvstar.gr/voiotia-articles/112133-eklepsan-katastimata-kai-mia-ekklisia-sti-livadeia-stous-syllifthentes-kai-enas-anilikos

Leave a Reply

%d bloggers like this: